Hoe scherm ik delen van mijn FTP af?

Wanneer er meerdere personen werken aan je website dan is het wellicht gewenst om rechten in te stellen op je ftp account. In dit artikel wordt uitgelegd waar en hoe je dit kunt doen.

Het daadwerkelijke afschermen van een account gaan we in dit artikel behandelen. Het is een kwestie van het volledige pad invoeren waar je de gebruiker toegang tot wilt geven.
Als voorbeeld:

1) Je logt eerst in in het control panel op control.mijnhostingpartner.nl en klikt vervolgens op FTP accounts

Hoe scherm ik delen van mijn FTP af?

2) Vervolgens klik je op het FTP account waarvan je de bestanden van af wilt schermen.

Hoe scherm ik delen van mijn FTP af?

3) Vervolgens klik je op de home folder en selecteer je de gewenste map en hierna klik je op save.

Hoe scherm ik delen van mijn FTP af?

Zodra de betreffende map staat ingesteld heb je hier verder geen omkijken meer naar.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kan hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.