120 dagen backup add on uitgelegd

Bij MijnHostingPartner.nl hebben we de mogelijkheid om de backups van jouw website uit handen te nemen, met de 120 dagen incrementele backup add on is het door ons mogelijk om de backup van jouw hosting space terug te zetten en enige harde fouten die ontstaan te herstellen. Dit is dus een uitkomst als je zeker wilt weten dat jouw website ook in de lastigste scenarios nog terug te zetten is door ons. 

120 dagen backup add on uitgelegd

Er gelden echter enkele limieten en regels voor het gebruik en inzetten van deze add on, op tijd van schrijven is het nog niet mogelijk om deze backups zelf terug te zetten, en is het noodzakelijk om dit aan te vragen via een ticket richting de helpdesk. De backup wordt dan zo spoedig mogelijk teruggezet, dit is doorgaans binnen 2 werkdagen  gerealiseerd. We werken hieraan om dit zelf mogelijk te maken om te beheren, en dit toe te voegen als functionaliteit in het klantenpanel. Zodra dit mogelijk is zal dit artikel worden bijgewerkt.

De backup terug laten zetten is enkel in noodgevallen, en is maximaal 2 keer in het jaar zonder extra kosten terug te zetten. Als dit al 2 keer is teruggezet door ons dan zullen hier dus bijkomende kosten bij komen. Dit communiceren wij in de aanvraag hiervoor. Kosten zijn hiervoor 25,- ex btw.

Wat houdt een incrementele backup in? 

Een incrementele backup is een type back-up waarbij alleen de gegevens die zijn gewijzigd of toegevoegd sinds de laatste back-up (in ons geval de eerste run waarbij een volledige backup wordt gedraaid) worden opgeslagen. Dit type back-up is efficiënter in termen van opslagruimte en tijd in vergelijking met volledige back-ups, omdat het alleen de wijzigingen opslaat in plaats van alle gegevens opnieuw.