Name servers DNS wijzigen

Als je een domein bij MijnHostingPartner.nl hebt maar de hosting draait bij een andere partij dan dien je de NS records aan te passen. hieronder vind je de standaard NS records die bij MijnHostingPartner.nl ingesteld worden bij het registreren van een domein.

Noot, nameserver wijzigingen hebben grote impact. Diensten draaien dan niet meer via MijnHostingPartner.nl. Voor problemen na het wijzigen kunnen we je dus ook niet meer dezelfde level van support leveren. En zal je voor vrijwel alle zaken bij de andere partij dienen te zijn. 


ns1.mijnhostingpartner.nl
ns2.mijnhostingpartner.nl
ns3.mijnhostingpartner.nl
ns4.mijnhostingpartner.nl
Als dit gewijzigd dient te worden naar een andere partij dan kan je dat op de volgende wijze instellen.

1. Log in in het klantenpanel.
Name servers DNS wijzigen

2. Klik vervolgens op Domains.
Name servers DNS wijzigen

En hierna op het domein wat je nodig hebt om aan te passen, volgende scherm is het tabblad Nameservers te selecteren om gelijk ze aan te passen. 

Name servers DNS wijzigen

Hierna kan je de nameservers aanpassen, mocht je er nu minder dan 4 hebben, haal dan de laatste van ons weg, en laat dit leeg staan. 

Name servers DNS wijzigen

Om de standaard Nameservers te herstellen kan je op het teken hiervoor drukken. Nameservers worden dan standaard gereset naar degene van MijnHostingPartner.nl. 

Als je dit hebt ingevuld kan het 48 uur duren voordat de werking hiervan ook daadwerkelijk zichtbaar is, hier dien je dus rekening mee te houden.
Voor verdere vragen hierover kun je eventueel contact op nemen met een van onze chat medewerkers.