Kan ik subdomeinen aanmaken?


Subdomeinen aanmaken kan in het klantenpanel onder mijn websites, met een subdomein kan je bijvoorbeeld een test website maken. Voor het installeren van updates, uitproberen van nieuwe layouts etc. zonder gelijk je hoofdwebsite wellicht te verpesten. En kan dus veilig gebruikt worden in de hosting space zonder dat je hier risico mee loopt. 

Om een subdomein aan te maken log je in op het klantenpanel, en ga je vervolgens naar Mijn Producten om het subdomein aan te maken onder websites: Website toevoegen.Dit artikel behandeld hoe je een subdomein aan kunt maken in het control panel, dit is te bereiken door onderstaande stappen te volgen.Je logt in op het control panel via de volgende link.Vervolgens in het hoofdmenu ga je naar "Domains".Klik je bovenaan op Add Domain

Kun je hierna klikken op Sub-domain. Indien je deze optie niet heeft dan kun je een upgrade aanvragen naar een totaalpakket, hierna heb je deze optie wel.

Hierna zie je een aantal dingen staan, we nemen even door wat ze precies inhouden.

1) Dit is de naam van je subdomein, dit is naar wens in te vullen.

2) Vink dit aan als je de standaard mappen bij je subdomein wilt hebben.

3) Vink dit aan wanneer je wenst om gebruik te maken van de dns records van MijnHostingPartner.Hierna is het subdomein toegevoegd en kun je bijvoorbeeld naar de file manager gaan om bij de nieuwe omgeving te komen.Sub domeinen zijn erg handig om bijvoorbeeld een nieuwe site op te maken, je kunt dan naar gelieven testen zonder dat jouw huidige site gevaar loopt.Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kun je een ticket aanmaken in het klantenpanel of kijken op de site of de online chat beschikbaar is.