Je website verhuizen met onze verhuisservice.

Dit artikel legt uit hoe je een website naar ons toe kan verhuizen met behulp van de verhuisservice van MijnHostingPartner.nl. Wanneer je dit erbij besteld dan zullen onze medewerkers jouw website voor je over zetten. Zo heb je zelf geen extra werkzaamheden en kan je zonder problemen verhuizen.

Wat wij van je nodig hebben indien je van deze dienst gebruik wilt maken is een werkend FTP account naar je huidige hosting. Tevens zijn de enige database gegevens vereist. Op die wijze kunnen wij de website bestanden en database bij ons in orde maken.

Als alternatief kan ook een zip bestand aangeleverd worden met hierin je database en website. Dit kan op twee manieren aangeleverd worden. Je kan via een ticket een link sturen waar het bestand te downloaden is. 
*indien je nog geen account bij ons hebt dan is dit te verzenden via de mail naar info@mijnpartnergroep.nl. Graag dit echter als dit niet het geval is een ticket voor aanmaken. Dit is voor ons beter bij te houden. 


Hoelang duurt het voordat mijn site verhuisd is?
Wanneer wij van jou de nodige gegevens hebben ontvangen dan kan dit dezelfde dag nog afgerond worden. Wanneer dit onverwacht langer duurt dan melden wij dit altijd in een ticket.

Wat wij verhuizen:

- Je website bestanden.
- Eventuele databases.
- Bijbehorende database users worden aangemaakt bij ons.

Wat wij niet verhuizen:

- Email adressen worden niet verhuisd, dit kan echter wel aangemaakt worden wanneer je dit als verzoek erbij zet.
- Email berichten/inboxen worden nooit mee verhuisd! Hier dus altijd eerst lokaal een back-up van maken.


Zodra wij een terugkoppeling hebben gegeven wanneer de bestanden gereed staan dan kan het domein verhuisd worden. Dat wil zeggen dat ook de nameservers (NS records) zullen worden omgezet en het domein helemaal om is naar onze servers. Dit gebeurt pas wanneer jou dit uitkomt.

Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond kan je weer gebruik maken van je site, maar dan op onze servers!

Indien je verder nog vragen hebt over onze verhuisservice dan kan je contact opnemen met onze werknemers van de chat.