Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?

Een e-mail alias is aan te maken in het klantenpanel, na het inloggen ga je naar producten om vervolgens de volgende tabblad te selecteren:


Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?


Hierna selecteer je het mail domein, om vervolgens naar het alias tabblad toe te gaan: 


Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?


Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?


Je ziet dat we hier al een tweetal volledige email adressen in hebben staan. Voor dit email adres willen we een alias aanmaken voor frank2@mijndemopartner.nl, die door verzonden wordt naar frank@mijndemopartner.nl. In het Alias scherm gaan we vervolgens naar de Alias toevoegen. 

Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?Het alias kun je aanmaken zoals je wilt, echter kan dit natuurlijk niet dezelfde naam hebben als een volwaardig mail account. Dat zou anders conflicten opleveren. Met dit alias account is er ook in te stellen naar welke email adressen de mail die hierop landt doorgestuurd dienen te worden. Dit sturen we in dit geval dus door naar het volwaardige mail adres frank@mijndemopartner.nl.

Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?


Hierna is het een kwestie van het email alias opslaan, en hierna is dit direct actief. 

Selecteer je Mail Aliases.

Vervolgens druk je op Add.

Hierna maak je het gewenste email alias aan, alle berichten die aankomen op mederwerker@mijntestpartner.nl komen nu aan op send@mijntestpartner.nl en omgekeerd.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.