Hoe beheer ik de toegang tot de email list?

De toegang tot de email lijst is in vrijwel alle gevallen het beste te beperken tot enkel het moderator email adres. Het email adres wat dus geselecteerd is tijdens het maken van de email lijst is dus te gebruiken om de email lijst verder te beheren en te gebruiken.  Dit doe je door bij de email list instellingen via het klantenpanel de optie enkel op de moderator te zetten. 

Met de Posting permission op enkel het moderator adres is de email list dus enkel te gebruiken met dit email adres. Of aan te sturen. 

Hoe beheer ik de toegang tot de email list?Overige optie die je hebt om te selecteren is de optie om ook de posting permission te geven aan de subscribers van de mail lijst. Iedere willekeurige subscriber van de lijst kunnen dan ook hiervan gebruik maken. Dat is in de meeste situaties dus niet wenselijk. 

Verdere toegang tot de instellingen van de email lijst is ook mogelijk via de webmail met het moderator email adres, dit is dan in te zien als domein administrator onder de domein settings -> Email list. Dit is enkel aan te raden voor de geavanceerde gebruikers om hier instellingen verder aan te passen.