Mijn website wijzigingen worden niet opgeslagen (browser cache wissen)

Het kan zijn dat wanneer je een instelling op je website veranderd dat deze niet opgeslagen wordt ondanks dat er wel stond dat het opgeslagen is. Dit kan dan te maken hebben met je browser cache, we nemen in dit artikel door hoe je die kan wissen bij 3 verschillende browsers.

Google Chrome

Open in Google Chrome eerst je instellingen, je kan dit doen door op alt + e te drukken en vervolgens naar instellingen te gaan.
Klik op Browsegegevens wissen.

Mijn website wijzigingen worden niet opgeslagen (browser cache wissen)

Selecteer vervolgens Browsegeschiendenis, Cookies en andere sitegegevens en Gecachte afbeeldingen en bestanden.
Druk hierna op Gegevens wissen.

Mijn website wijzigingen worden niet opgeslagen (browser cache wissen)

Mozilla FireFox

Ook bij FireFox ga je eerst naar je instellingen, klik hierna op privacy en beveiliging.

Mijn website wijzigingen worden niet opgeslagen (browser cache wissen)

Klik vervolgens bij Cookies en websitegegevens op Gegevens wissen.

Mijn website wijzigingen worden niet opgeslagen (browser cache wissen)

Hierna heb je de browser cache gewist in Firefox

Microsoft Edge

Start edge op en ga naar de instellingen. Klik hier op privacy & security. Selecteer vervolgens "Choose what to clear" en klik hier op de Browsegeschiendenis, Cookies en sitegegevens en de afbeeldingen.

Mijn website wijzigingen worden niet opgeslagen (browser cache wissen)

Je hebt dan vervolgens de browser cache gewist.