Hoe installeer ik Teamviewer?

Bij de extra totaal support die wij bieden is het mogelijk om een teamviewer sessie met ons te voeren. Hier kunnen we je dan helpen met lokale problemen op je computer en bijvoorbeeld een mail account voor je instellen. We vragen je op voorhand van een ingeplande afspraak hiervoor teamviewer alvast te installeren. Dit bespaard tijd en daardoor kosten. Wanneer we op het tijdstip van de afspraak dit nog moeten doorlopen dan zal dit meegenomen worden in de kosten.

Eerst ga je naar teamviewer.com en druk je op gratis downloaden.

Hoe installeer ik Teamviewer?

Sla het bestand op in de gewenste map.

Hoe installeer ik Teamviewer?

Vervolgens kan je teamviewer starten, dit is naar eigen wens in te stellen, voor het artikel gebruiken we run only.

Hoe installeer ik Teamviewer?

Wanneer de installatie is afgerond dien je je teamviewer ID en wachtwoord aan ons aan te leveren. De support medewerker zal dan vervolgens je scherm over nemen.