Hoe kan ik een domein niet door Google geindexeerd laten worden?

Dit kan met het het bestand robots.txt,  dit bestand kunt u aanmaken rechtstreeks in de wwwroot folder van uw hosting space.
In dit bestand hoeft vervolgens alleen de volgende 2 regels ingezet te worden:

User-agent: *
Disallow: /

Dit zorgt ervoor dat alle zoekmachines deze website overslaan.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: robot robots.txt tekst