Hoe kan ik een domein niet door Google geindexeerd laten worden?

Dit kan met het het bestand robots.txt, dit bestand kun je aanmaken rechtstreeks in de wwwroot folder van jouw hosting space.
In dit bestand hoeft vervolgens alleen de volgende 2 regels ingezet te worden:

User-agent: *
Disallow: /

Dit zorgt ervoor dat alle zoekmachines deze website overslaan.

Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: robot robots.txt tekst