Hosted Exchange instellen in Outlook 2016

Om uw Hosted Exchange in te stellen binnen uw Outlook 2016 kunt u de volgende stappen uitvoeren.

Stap 1, Controleer uw gegevens.
Wanneer het email adres is aangemaakt kunt u het even controleren door proberen in te loggen op https://owa.zeptor.eu
Mocht dit niet lukken dan kunt u het wachtwoord wijzigen in het control panel, dit kan bijvoorbeeld omgezet worden naar een wachtwoord van de random wachtwoord generator.

Stap 2,  Start Outlook op.
Wanneer u Outlook heeft opgestart kunt u onder bestand een nieuw account toe voegen. Met het eerste opstarten van Outlook 2016 kunt u de introductiestappen volgen

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Stap 3, Vul uw gegevens in.

Dit kan bijvoorbeeld op de volgende manier:

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Druk hierna op Volgende om door te gaan.

Stap 4,  Wacht totdat de gegevens zijn goedgekeurd.
Dit kan een zekere tijd duren afhankelijk van uw plaatselijke internet verbinding. Tijdens het testen voor dit artikel is dit tevens met een telefoonlijn met maximaal 10 mbit uitgeprobeerd. Voordat we naar de volgende stap toe konden ging hier een half uur overheen. Geduld is hier dus van toepassing.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Stap 5, Voltooi de installatie.

Wanneer stap 4 is voltooid kunt u in het volgende scherm op Volgende drukken. Hierna start u outlook opnieuw op. Als u de volgende keer outlook opstart kunt u gebruik maken van uw hosted exchange email account.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: outlook 2016 instellen email mail account gebruiker hosted exchange