FTP verbinding maken - Sandvox

In dit artikel word aangegeven hoe een FTP verbinding opgezet kan worden in Sandvox voor Mac.
De gegevens van een FTP account vind je in de welkomsmail. Alternatief kan er een nieuw FTP account op deze wijze aangemaakt worden.

Hieronder kunnen de gegevens worden gebruikt:

MijnPartnerGroep.nl MijnHostingPartner.nl

Waar de server uw domein naam is. Optioneel kan hier nog ftp voor.
Protocol FTP with TLS/SSL .

De folder zal in de meeste gevallen wwwroot zijn, je dient er wel even op te letten waar jouw FTP account op is ingesteld.
Twijfel je hieraan dan kun je binnen het control panel dit controleren door naar FTP accounts te gaan ->Ā  betreffende account ->Ā  Root directory

Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: mac ftp connectie verbinding sandvox