FTP verbinding maken - Sandvox

In dit artikel word aangegeven hoe een FTP verbinding opgezet kan worden in Sandvox voor Mac.
De gegevens van een FTP account vind u in de welkomsmail. Alternatief kan er een nieuw FTP account op deze wijze aangemaakt worden.

Hieronder kunnen de gegevens worden gebruikt:

MijnPartnerGroep.nl MijnHostingPartner.nl

Waar de server uw domein naam is. Optioneel kan hier nog ftp.  voor.
Protocol FTP with TLS/SSL .

De folder zal in de meeste gevallen wwwroot zijn, u dient er wel even op te letten waar uw FTP account op is ingesteld.
Twijfeld u hieraan dan kunt u binnen het control panel dit controleren door naar FTP accounts te gaan ->  betreffende account ->  Root directory

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  mac ftp connectie verbinding sandvox