Werken met bestanden en mappen - Filemanager

Binnen de filemanager kunnen bestanden verplaatst worden, onthou dat dit niet op een bestaand bestand kan. Indien u bijvoorbeeld een index.html wilt overschrijven op een bestaande.
Dan dient dit bestand dus eerst verwijderd of hernoemd te worden.
We raden aan om met FileZilla te werken voor grotere bestanden of indien er een groot aantal acties uitgevoerd dienen te worden.

U logt in op het control panel met uw gegevens die u in de mail heeft ontvangen. En gaat vervolgens naar de Filemanager.

U navigeerd naar de folder waar u het bestand wilt uploaden. Vervolgens drukt u op "upload".

www.mijnhostingpartner.nl

U kunt hier zoals u ziet meerdere bestanden tegelijk uploaden. In dit voorbeeld gebruiken wij een installatie bestand van het CMS Wordpress. (.zip)

www.mijnhostingpartner.nl

Nadat het bestand is geupload kunt dit bestand vervolgens uitpakken. Dit doet u door eerst het bestand aan te vinken, en vervolgens op Unzip te drukken.

www.mijnhostingpartner.nl

We hebben nu een wwwroot waar een map in staat, het zip bestand en het standaard web.config bestand.
We willen de bestanden van de map Wordpress verplaatsen naar de wwwroot. Een map naar boven verplaatsen dus.

Om dit te doen klikt u op de map.

www.mijnhostingpartner.nl

Om alle bestanden in 1 keer te verplaatsen drukt u op het bovenste vinkje, er kunnen ook individuele bestanden worden geselecteerd.
Vervolgend drukt u op Move.

(www.mijnhostingpartner.nl)

Hier kunt u de folder selecteren waar de bestanden naartoe moeten, dit is bij ons:

wordpresswebapp.mijntestpartner.nl/wwwroot

www.mijnhostingpartner.nl

Hierna drukt u op Move, dan worden de bestanden verplaatst.

www.mijnhostingpartner.nl

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.