Algemene informatie - Reseller

Dit artikel legt uit welke stappen nodig zijn om reseller bij ons te worden en wat er van u verwacht word zodra u een aankoop van een reseller pakket is gemaakt.

Als eerst, wat krijgt u bij het reseller pakket?
U krijgt een eigen control panel met tevens een eigen webmail. U beheert uw eigen klanten hierin en richt dit verder in zoals u wenst. Zo kunt u uw klanten onderbrengen onder uw eigen systeem en bepaalt u zelf de grootte van de pakketten en de extra opties bij een account.

Zodra de bestelling is gemaakt dan ontvangt u hier bevestiging van, zodra dit geactiveerd en verwerkt is maakt u een ticket aan met hierin het volgende:
   -   Het logo van uw bedrijf wat wij voor u plaatsen in uw control panel dit dient in het format .png, transparant aangeleverd te worden.
   -   Het domein waar het control panel en de webmail aan gekoppeld aan worden. (Domein naam dient wel besteld te zijn)

Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond krijgt u van ons een update op de ticket met hierin uw reseller pakket informatie.
De volgende stappen blijven dan nog over:

-  U maakt een hosting plan aan binnen uw control panel. dit is te bereiken via de volgende url:
control.hieruwdomein.nl
Tevens word de webmail voor u aangemaakt, dit is te bereiken via:
webmail.hieruwdomein.nl
Hier worden uiteraard ook IP adressen aangekoppeld, dit zal gemeld worden in de ticket.

Zodra u de nodige gegevens heeft ontvangen kunt u inloggen in uw reseller omgeving en de volgende stappen uitvoeren:

1. U maakt een hosting plan aan of meerdere.
2. Vergeet in een hostingplan niet DNS aan te vinken.
3. Hierna kunt u een klant aanmaken.
4. Daarna koppelt u het hosting plan aan de klant.

Als reseller verwachten wij van u dat u al (redelijk) bekend bent met ons systeem en technisch competent bent (DNS aanpassen, CMS installaties etc). Zit u er dus over na te denken om bij ons een reseller programma aan te vragen zonder ervaring bij ons? Neem dan eerst even een totaalpakket om te kijken wat onze werkwijze is en hoe ons control panel in elkaar zit.