Outlook 2016 - bug IMAP mail verwijderen

Dit is een artikel wat uitlegt hoe de bug in Outlook 2016 opgelost kan worden. Dit betreft het niet kunnen verwijderen van een email bericht wanneer de IMAP server staat ingesteld.

Het is op te lossen door de volgende stappen uit te voeren.

Je opent Outlook 2016 en gaat vervolgens naar de instellingen.
mijnpartnergroep.nl

Vervolgens selecteer je het betreffende account en druk je op "Wijzigen"

mijnpartnergroep.nl

De instellingen die hier staan kunnen verder met rustgelaten worden, je selecteerd hier "Meer Instellingen"

mijnpartnergroep.nl

Je drukt hierna op "Geavanceerd" en zorgt dat alletwee de vinkjes onderaan aan staan.

mijnpartnergroep.nl

Hierna sla je de instellingen op en zijn de problemen opgelost.