Outlook 2016 - bug IMAP mail verwijderen

Dit is een artikel wat uitlegt hoe de bug in Outlook 2016 opgelost kan worden. Dit betreft het niet kunnen verwijderen van een email bericht wanneer de IMAP server staat ingesteld.

Het is op te lossen door de volgende stappen uit te voeren.

U opent Outlook 2016 en gaat vervolgens naar de instellingen.
mijnpartnergroep.nl

Vervolgens selecteerd u het betreffende account en drukt u op "Wijzigen"

mijnpartnergroep.nl

De instellingen die hier staan kunnen verder met rustgelaten worden, u selecteerd hier "Meer Instellingen"

mijnpartnergroep.nl

U drukt hierna op "Geavanceerd" en zorgt dat alletwee de vinkjes onderaan aan staan.

mijnpartnergroep.nl

Hierna slaat u de instellingen op en zijn de problemen opgelost.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.