Krijg ik een eigen IP-adres of is het een shared IP-adres?

MijnHostingPartner.nl maakt gebruik van shared IP-adressen. Shared wil zeggen dat het ip adres gedeeld wordt met andere domeinen. Mocht je, om wat voor reden dan ook gebruik willen maken van een eigen IP-adres dan is dit mogelijk tegen een meerprijs. Voor ā‚¬ 22,50 excl. BTW per jaar per IP-adres kan je dit door ons laten verzorgen. Een dergelijke optie wordt per jaar afgerekend.

Tijdens de bestelling kan je dit bij de 'add-ons' aanvinken. Achteraf kan je dit ook via het klantenpanel aanpassen.

Voor vragenkan jeĀ  contact opnemen met sales@mijnhostingpartner.nl