E-mail instellen - Windows 10

In dit artikel word uitgelegd hoe u een email adres van MijnHostingPartner.nl kunt instellen in de nieuwe Windows 10 app. U kunt een email adres aanmaken via het volgende stappenplan indien u dit nog niet heeft.

Vanuit het start menu in Windows 10 kunt u de Mail app selecteren en openen. Indien u dit niet op het eerste scherm heeft ingesteld staan kunt u in het start menu Mail invoeren. Op die wijze is het eerste resultaat de app.

Die selecteert u en u gaat naar de instellingen binnen de app.

Email hosting instellingen windows 10

Vervolgens drukt u op tandwiel -> Accounts.

Email hosting instellingen windows 10

Account Toevoegen.

Email hosting instellingen windows 10

Geavanceerde configuratie.

Email hosting instellingen windows 10

Hier selecteerd u Internet E-mail.

Email hosting instellingen windows 10

En voert u de persoonlijke gegevens in van uw account. Zoals een naam voor het email adres in uw inbox enzovoort.

Email hosting instellingen windows 10

U dient hier de keuze te maken tussen IMAP op POP, wij raden IMAP aan aangezien dit meer functies ondersteund. Bij POP dient het server adres pop.uwdomeinnaamhier.nl te zijn.
Voor IMAP kunt u imap.mijnhostingpartner.nl gebruiken.

Email hosting instellingen windows 10

Als u hierna even verder naar beneden scrolled dan ziet u het veld voor het wachtwoord van het email adres, dit vult u in.
De uitgaande server dient altijd smtp.mijnhostingpartner.nl te zijn.

Indien poort 25 geblokkeerd word door uw internet service provider kan dit opgelost worden door in de geavanceerde instellingen het poort nummer te wijzigen in:
smtp.mijnhostingpartner =   poort 26

Elders kan de standaard poort 25 worden gebruikt.

Email hosting instellingen windows 10

U kunt hierna de vinkjes aanzetten zoals in het screenshot en op Aannmelden drukken.

Hierna is uw email adres ingesteld binnen de Windows 10 app.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.