Salt en authenticatie codes instellen Wordpress

Dit artikel behandeld het instellen van de beveiligingscodes van uw Wordpress site.
Dit is een optie als u de installatie voor Wordpress vanuit de Web App gallery heeft gedaan. Als u dit nog niet gedaan heeft dan kunt u het bestand wp-config.php openen in een tekst editor naar keuze.
Bijvoorbeeld SciTe of Notepad++ en vind de volgende regels:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Vervolgens gaat u naar de volgende site en kopieƫrt het noodzakelijke.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hierna kunt u naar het bestand gaan en dit erin plakken op de volgende wijze:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hierna is dit ingesteld.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.