Salt en authenticatie codes instellen Wordpress

Dit artikel behandeld het instellen van de beveiligingscodes van jouw Wordpress site.
Dit is een optie als je de installatie voor Wordpress vanuit de Web App gallery heeft gedaan. Als je dit nog niet gedaan hebt dan kun je het bestand wp-config.php openen in een tekst editor naar keuze.
Bijvoorbeeld SciTe of Notepad++ en vind de volgende regels:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Vervolgens ga je naar de volgende site en kopie├źrt het noodzakelijke.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hierna kun je naar het bestand gaan en dit erin plakken op de volgende wijze:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hierna is dit ingesteld.