kan ik een backup maken?

Het is mogelijk om een backup te maken van jouw site.

Dit kan je zelf instellen via het controlpanel. Als je bent ingelogt dan klik je eerst op de domeinnaam waar je een backup van wilt maken. Je komt dan in de 'Space Home' van het controlpanel. Daar zie je  rechts onderin het scherm onder het kopje 'Tools' de volgende opties staan': 'Backup' - 'Restore' - 'Import Resources'.

1. Je klikt dan vervolgens op 'Backup'

Space Home

2. In het volgende scherm kan je een bestandsnaam aangeven en dien je aan te geven waar het bestand opgeslagen moet worden. Je zou bijvoorbeeld via FTP zelf een map backup kunnen maken waar je alle bestanden plaatst.

Backup Hosting Space