SMTP instellingen Prestashop

In dit artikel worden de SMTP instellingen behandeld voor Prestashop, zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft zal de mail niet werken van Prestashop zonder deze instellingen.
Stap 1 is het inloggen in de admin van Prestashop, hierna gaat u naar geavanceerde instellingen.  En scrolt u naar beneden totdat u bij de email instellingen terecht komt.

Hier past u de volgende instellingen toe:

SMTP instellingen mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

SMTP instellingen mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  smtp SMTP instellingen presta shop mail werkt niet verstuurd versturen email authenticatie