SMTP instellingen Prestashop

In dit artikel worden de SMTP instellingen behandeld voor Prestashop, zoals je waarschijnlijk al gemerkt heeft zal de mail niet werken van Prestashop zonder deze instellingen.
Stap 1 is het inloggen in de admin van Prestashop, hierna ga je naar geavanceerde instellingen. En scrol je naar beneden totdat je bij de email instellingen terecht komt.

Hier pas je de volgende instellingen toe:

SMTP instellingen mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

SMTP instellingen mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: smtp SMTP instellingen presta shop mail werkt niet verstuurd versturen email authenticatie