Kan ik gebruikmaken van een externe Database?

We krijgen vaker de vraag of verbinding gemaakt kan worden met een database die niet bij mijnHostingPartner gehost is.

Dit is in de standaard pakketten niet mogelijk zonder een add on erbij te bestellen.
Namelijk een eigen IP adres op uw domeinnaam, hierna is het mogelijk om verbinding te maken met een database die niet bij ons staat.

De kosten van een eigen IP adres bedragen:

Eigen IP-adres - Voeg een eigen IP-adres toe aan je website (€22,50 per jaar + €10,00 setup kosten)

Het verzoek hiervoor is aan te vragen via het ticket systeem, hierna zal de factuur worden klaargezet. Na betaling zal dit in gang worden gezet voor u.
Via de bestaande ticket word u op de hoogte gesteld wanneer dit gereed gemaakt is.
Hou er rekening mee dat dit wel 5 werkdagen kan duren voordat dit geheel actief is.

In de ticket dient u mede te delen naar welk ip adres u de verbinding wilt opzetten, dan zal dit vrijgegeven worden.