FTP verbinding maken in Filezilla (versie 3.10.3)

In dit artikel behandelen we Filezilla specifiek om verbinding te maken via FTP.
Wat u hiervoor nodig heeft is een FTP account met bijbehorend wachtwoord. Hoe u dit kunt instellen is op de volgende link te zien.

U kunt dit even knippen en plakken in een notepad document om dit gemakkelijk te maken,  daarna kunt u de laatste Filezilla versie downloaden op de site. (https://filezilla-project.org/)
Download dit altijd via de offici├źle site van Filezilla.

Hierna voert u de gegevens in die nodig zijn en drukt u op snelverbinden:
Hoe kan je in filezilla geen connectie maken? Easiest job ever

Denk eraan dat voor uw FTP gebruikersnaam altijd ftp voor moet.
Hierna komt u terecht in de directory structuur van uw hostingspace, afhankelijk van het FTP account en de rechten die hier aan zijn gezet.

Keywords:   FTP account Filezilla verbinding