Wat houdt het affiliate reseller programma precies in?

Men kan zich opgeven voor het affiliate reseller systeem. Dit systeem werkt anders dan het 'normale' resellerprogramma. Het affiliate systeem onderscheidt zich doordat je zelf geen beheersfunctie krijgt.

In het affiliate systeem verdien je commissie over elke aangebrachte klant die een pakket afneemt. Deze bonus bedraagt 5% over het totale pakketbedrag. Als je je aanmeldt als affiliate dan krijg je direct de eerste € 10,00 van MHP tegoed. Pas als het bedrag € 40,00 heeft bereikt is het mogelijk om het bedrag te laten uitkeren en niet eerder.

Let op: de bonus wordt alleen gegeven over het pakket en niet over een geregistreerde domeinnaam.

Voorbeeld:

Je hebt je aangemeld als affiliate en via de link of banner heeft een klant een domeinnaam en een totaalpakket besteld voor € 28,49 incl. BTW. Hiervan is € 6.94 excl. BTW voor de domeinnaam en € 17,00 excl. BTW voor het totaalpakket. Over deze € 17,00 ontvang je dan 5% commissie. Dit betekent dus in de praktijk dat er € 0,85 op je conto is bijgeschreven. In totaal staat de teller in dit voorbeeld dan op € 10,85. Op het moment dat dit bedrag de € 40,00 heeft bereikt is het mogelijk op dit bedrag uit te laten keren.

Hoe kan ik het affiliate resellersysteem activeren.

Het affiliatesysteem kan je in het klantenpanel activeren. In het hoofdmenu klik je op de knop 'affiliates'.

Affiliates

En dan klikt u vervolgens op 'activeer commissie systeem'

Activeer Commissie

Hoe ga ik nu verder te werk?

Als je je eenmaal hebt aangemeld voor het affiliate systeem dan kan je op twee manieren je commissie bij elkaar sparen.

1. Via uw unieke reseller commissie link. Deze vind u terug in het klantenpanel onder de knop 'affiliates' waar u zich eerder hebt aangemeld. Deze link dient u door te geven aan de toekomstige klant. Als een klant via deze link op onze site komt, dan wordt deze verder door het systeem gevolgd en zal bij een eventuele bestelling de commissie op uw account worden bijgeschreven.

2. De andere mogelijkheid is om op uw site een banner te plaatsen. Prospects die via deze banner op onze site uitkomen worden gevolgd door het systeem en zal bij een eventuele bestelling de commissie op uw account worden bijgeschreven. De code voor de banner vind u terug onder de knop 'affiliates' in het klantenpanel.

Hoe plaats ik de banner?

De code van de banner staat onder de knop 'affiliates' in het klantenpanel. De code dient u te kopieren en te plakken in uw site.

Als u echter nog nooit met code hebt gewerkt en u bent nog nieuw op dit gebied, dan raden we het af om hier zelf mee te expirimenteren. MHP biedt de mogelijkheid om dit voor u op uw site te plaatsen tegen een vergoeding van € 10,00. Dit bedrag zal verrekend worden met het eerste commissiebedrag van € 10,00 die u van MHP reeds ontvangen heeft toen u zich had aangemeld als affiliate. Een verzoek tot plaatsen dient u te doen via het ticketsysteem in het klantenpanel.