Magento installatie fout (Exception printing is disabled)

De foutmelding :

There has been an error processing your request
Exception printing is disabled by default for security reasons.
Error log record number: XXXXXXXXXXXXXXX

Om de foutmelding op te lossen kunt u het volgende uitvoeren:

1.  Ga naar de folder "errors"
  2.  Verander local.xml.sample  naar local.xml
  3.  Zodra u de Magento pagina open heeft staan zult u een lijst aan foutmeldingen zien, dit is de bedoeling.
  4. Open magento/lib/Zend/Backend/File.php en zoek naar de volgende regels:

protected $_options = array(
    'cache_dir' => 'null',

5. Verander dit naar:

protected $_options = array(
    'cache_dir' => 'tmp/',

6. Sla dit op en maak de folder tmp aan in de root folder van Magento.

Dit waren de stappen die nodig waren, hierna zal dit werken.

Keywords: magento Magento fout foutmelding oplossing voor