Hoe kan ik mijn gebruikersnaam & wachtwoord wijzigen?

U logt in de sitebuilder met uw logingegevens van het controlpanel. Deze inloggegevens heeft u ontvangen op de mail nadat de order was goedgekeurd en verwerkt is. U kunt het controlpanel bereiken via de volgende link //control.mijnhostingpartner.nl

Mocht u dus uw wachtwoord voor uw sitebuilder willen wijzigen dan kunt u dat hier doen.

Eenmaal ingelogt in uw controlpanel kunt u in het menu rechts uw wachtwoord wijzigen. Klik hier op 'Change password'.

Controlpanel menu rechts

Vervolgens kunt u in het volgende scherm uw wachtwoord voor het controlpanel wijzigen.

Change password

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let op! Onderstaande stappen zijn enkel voor de oude sitebuilder! Deze kunt u bereiken via //www.uweigensitenaam.nl/admin

Om je gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen kun je het volgende volgen:
Mijn hosting Partner - Sitebuilder Wachtwoord
1. Klik op Configuratie en daarna op het tabblad Access
2. Vul je huidige gebruikersnaam in
3. Vul je huidige wachtwoord in
4. Vul je nieuwe gewenste gebruikersnaam in
5. Vulje nieuwe wachtwoord in
6. Herhaal het nieuwe wachtwoord

Let op! Vergeet dit wachtwoord niet, dit kunnen wij ook niet achterhalen.