Nieuwe zoek/selecteer functie in het control panel

U zult het waarschijnlijk al gemerkt hebben in het control panel. Het nieuwe balkje waar u het domein naam in kunt selecteren of opzoeken.
Voor de klanten die maar 1 pakket hebben zal dit niet veel toevoegen. Als u aardig wat domeinen en pakketten heeft zult u gemerkt
hebben dat dit een impact heeft op de snelheid van het control panel. Dit is aanzienlijk verbeterd met de nieuwe functie.

Selecteer functie van control panel 1