Prijzen Wordpress installatie

Indien het niet lukt om Wordpress geïnstalleerd te krijgen op de volgende twee manieren:

- Via de Web App Gallery in het controlpanel - zie ook dit artikel
- Via FTP - zie ook dit artikel

Dan biedt MijnHostingPartner.nl de mogelijkheid om dit voor je te installeren. De kosten hiervan bedragen 10 euro Exclusief BTW

De reden waarom we dit hebben ingevoerd is dat het door veel klanten is misbruikt dat wij dit als service verleende.
Waardoor we op een gegeven moment hier genoodzaakt waren 1 man op alle wordpress installatie's moesten zetten.
Dus met ingang van dit artikel rekenen wij hier kosten voor om een Wordpress installatie uit te voeren.

Daarvoor ontvang je een "kale" Wordpress installatie met de plugin WP_MAIL_SMTP om de mail via de Authenticated SMTP wijze te laten lopen. Deze authenticatie is een vereiste bij MijnHostingPartner.nl om mail te versturen.
Tevens zal dit de laatste versie zijn die beschikbaar is van Wordpress. Met de mogelijkheid voor een taal naar keuze.

Indien je hier gebruik van wil maken dan dien je een ticket aan te maken met daarin de volgende informatie:

- Betreffende domeinnaam / space waar de installatie aangemaakt dient te worden.
- Een email account waar je de mails op wilt ontvangen.
- Jouw taal keuze

Na ontvangst van opdracht zullen wij een factuur voor je aanmaken die je vervolgens op de mail ontvangt. Na betaling van deze factuur zullen wij de opdracht voor je in behandeling nemen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even kijken of er iemand van de chat bij ons op de website aanwezig is. Onze helpdesk is bereikbaar tijdens kantooruren van 09:00 tot 18:00. Mocht de chat toch onverhoopt offline zijn dan kun je ook altijd even een ticket aanmaken via het klantenpanel. Mail wordt door de helpdesk niet behandeld. Wij danken je voor je begrip.