Hoe kan ik push mail op een email adres activeren?

Voor push mail gelden de volgende beschikbare addons:

Pushmail - Voeg pushmail toe voor een (1) mailadres € 17,50 excl. BTW per jaar.
Pushmail - Voeg pushmail toe voor twee mailadressen voor € 32,00 excl. BTW per jaar.
Pushmail - Voeg pushmail toe voor drie mailadressen voor € 45,00 excl. BTW per jaar.
Pushmail - Voeg pushmail toe voor vijf mailadressen voor € 70,00 excl. BTW per jaar.

U kunt push mail laten activeren door een ticket aan te maken in het klantenpanel met het volgende hierin:

Richting:  Helpdesk

Onderwerp: Activeren push mail

Tekst: Het emailadres welke geactiveerd moet worden.

Hierna zal er een factuur worden klaargezet onder uw klantenpanel account. Na betaling kunt u ons even een seintje geven via een ticket, online chat of de mail. Dan zullen wij het account voor u activeren.

Benieuwd naar wat voor add ons er nog meer zijn?
Neem een kijkje in de volgende lijst:
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/56/Kan-ik-extra-ruimte-bij-kopen-Welke-opties-or-add-ons-zijn-er-beschikbaar.html

Wanneer push mail gereed is dan kunt u inloggen op de webmail zoals normaal. De wijzigingen zullen echter merkbaar zijn in het verzenden en ontvangen van email.
http://webmail.mijnhostingpartner.nl/