Ondersteunt het 'Totaal Pakket' ook Microsoft MVC (Model View Control)?

Ja, het 'Totaal Pakket' ondersteunt inderdaad Microsoft MVC (Model View Control).

Model-view-controller (of MVC) is een ontwerppatroon("design pattern") dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden met verschillende verantwoordelijkheden: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code. Het maakt ook dat bijvoorbeeld veranderingen in de gebruikersinterface niet direct invloed hebben op het datamodel en vice versa.