Met welke gegevens moet ik inloggen?

In de nieuwe sitebuilder welke u kunt bereiken via http://www.mijnsitebuilderpartner.nl kunt u inloggen met uw controlpanelgegeven.

Deze gegevens heeft u ontvangen nadat de order door ons geaccepteerd was.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mensen die nog gebruik maken van de 'oude' sitebuilder via http://sitebuilder.mijnhostingpartner.nl dienen onderstaande te volgen.

Met welke gegevens moet ik inloggen?

U moet met uw ftp gegevens inloggen:

- U kunt een nieuw ftp account aanmaken
- Tijdens het aanmaken van uw pakket is er standaard al een ftp account aangemaakt, deze kunt u terug vinden onder:

View Summay Space in het Control Panel.