Met welke gegevens moet ik inloggen?

In de nieuwe sitebuilder welke je kunt bereiken via http://www.mijnsitebuilderpartner.nl kun je inloggen met jouw controlpanelgegeven.

Deze gegevens heb je ontvangen nadat de order door ons geaccepteerd was.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mensen die nog gebruik maken van de 'oude' sitebuilder via http://sitebuilder.mijnhostingpartner.nl dienen onderstaande te volgen.

Met welke gegevens moet ik inloggen?

Je moet met jouw ftp gegevens inloggen:

- Je kunt een nieuw ftp account aanmaken
- Tijdens het aanmaken van jouw pakket is er standaard al een ftp account aangemaakt, deze kun je terug vinden onder:

View Summay Space in het Control Panel.