MySql.Data.MySqlClient cannot be found.

De volgende melding wil nog wel eens voorkomen als je connectie probeert te maken vanuit ASP.NET met de MySQL database.

Namespace or type specified in the Imports 'MySql.Data.MySqlClient' cannot be found.

Dit is op de lossen door een bin directory aan te maken onder je wwwroot en hier de DLL te plaatsen. Hiermee is in de meeste gevallen het probleem verholpen.

Kom je hier zelf niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk