Domain Suspension - Registrant Information Verification Failure

Domain Suspension - Registrant Information Verification Failure

De laatste tijd krijgen we steeds meer mensen die aangeven dat ze onderstaande pagina krijgen in plaats van hun eigen website. Steeds vaker controleert de overkoepelende maatschappij die domeinnamen uitgeeft de gegevens van de houder. Er wordt dan een mail gestuurd naar het mailadres waar de domeinnaam op is geregistreerd. In deze mail zit een activatie link welke aangeklikt dient te worden. Indien je dit niet doet dan krijg je dus na een tijdje onderstaande pagina te zien. Dit is dus geen SPAM, maar enkel ter verificatie om te controleren of de gegevens die opgegeven zijn tijdens de registratie van de domeinnaam goed zijn. Heb je vragen over deze mail of over dit bericht dan kan je  altijd even een mail sturen naar info@mijnhostingpartner.nl of kijken of er iemand van de chat bij ons op de website aanwezig is.

Domain Suspension

Indien je de code invult die op het scherm staat dan krijg je vervolgens onderstaande pagina en zal je wederom een mail ontvangen op het mailadres waarmee de betreffende domeinnaam geregistreerd is. Nadat je in de betreffende mail de verificatie link aangeklikt hebt kan het nog even duren voordat je website weer zichtbaar is. Wij hebben hier helaas geen hand in. Het is dus op dat moment dus een kwestie van geduld. Vaak is een website echter binnen enkele ogenblikken weer actief.

Mail send succesfully

Heb je vragen of vertrouw je de betreffende link niet neem dan contact op met onze helpdesk via info@mijnhostingpartner.nl of kijk even of de chat op onze website online is. Doordeweeks tijdens kantooruren zijn zij vrijwel altijd aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.