Domain Suspension - Registrant Information Verification Failure

Domain Suspension - Registrant Information Verification Failure

De laatste tijd krijgen we steeds meer mensen die aangeven dat ze onderstaande pagina krijgen in plaats van hun eigen website. Steeds vaker controleert de overkoepelende maatschappij die domeinnamen uitgeeft de gegevens van de houder. Er wordt dan een mail gestuurd naar het mailadres waar de domeinnaam op is geregistreerd. In deze mail zit een activatie link welke aangeklikt dient te worden. Indien je dit niet doet dan krijg je dus na een tijdje onderstaande pagina te zien. Dit is dus geen SPAM, maar enkel ter verificatie om te controleren of de gegevens die opgegeven zijn tijdens de registratie van de domeinnaam goed zijn. Heb je vragen over deze mail of over dit bericht dan kan je  altijd even een mail sturen naar info@mijnhostingpartner.nl of kijken of er iemand van de chat bij ons op de website aanwezig is.

Domain Suspension
Indien je de code invult die op het scherm staat dan krijg je vervolgens onderstaande pagina en zal je wederom een mail ontvangen op het mailadres waarmee de betreffende domeinnaam geregistreerd is. Nadat je in de betreffende mail de verificatie link aangeklikt hebt kan het nog even duren voordat je website weer zichtbaar is. Wij hebben hier helaas geen hand in. Het is dus op dat moment dus een kwestie van geduld. Vaak is een website echter binnen enkele ogenblikken weer actief.Mail send succesfully


Heb je vragen of vertrouw je de betreffende link niet neem dan contact op met onze helpdesk via info@mijnhostingpartner.nl of kijk even of de chat op onze website online is. Doordeweeks tijdens kantooruren zijn zij vrijwel altijd aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

Kan ik de whois registratie gegevens verbergen?

Ja het is mogelijk om de whois gegevens te verbergen. Whois gegevens verbergen - Verberg uw...

Hoe reageer ik op een ticket?

We krijgen vaker de vraag hoe je reageert op een ticket van MijnHostingPartner.nl, om deze...

Ik ben mijn wachtwoord vergeten/kwijt, kunnen jullie mij deze opsturen?

Als je je wachtwoord kwijt bent, kan je via deze link aanvragen. Vul het email adres in met welke...

Staan jullie servers in Nederland en is MPG mileuvriendelijk?

Ja al onze servers staan in Nederland over verschillende locaties allemaal bij de 'bron'. Zo...

Hoe kan ik mijn klantenpanel wachtwoord resetten?

Als je dit stappenplan volgt kan je het wachtwoord resetten van je klanten panel. Gaat als volgt...