Hoe maak ik een Cron Job in het control panel aan?

Je dient in te loggen op //control.mijnhostingpartner.nl en daarna de volgende stappen te volgen.

1. Klik op Scheduled Tasks.
cronjob2

2. Klik dan op Add Scheduled Task.
cronjob3

3. Select Task doormiddel van het pulldown menu en selecteer Check Web Site Availability.
cronjob4

4. Hieronder zie je een voorbeeld met bijgevoegde uitleg over wat alles is en betekend. Zodra je dit naar wens hebt ingevoerd klik je op Save. De Cron Job is dan geactiveerd.
cronjob1