Hoe zet ik de foutmeldingen aan in mijn wordpress website?

Om debug mode aan te zetten in jouw Wordpress site dien je het volgende te wijzigen in het wp-config.php bestand.

define('WP_DEBUG', false); moet veranderd worden naar define('WP_DEBUG', true)

Dit doe je via de File manager in het https://control.mijnhostingpartner.nl

Hoe zet ik de foutmeldingen aan binnen wordpress

Zo ziet het bestand er eerst uit.
Hoe zet ik de foutmeldingen aan binnen wordpress

Zo moet het bestand worden. Zodra je dit heeft aangepast klik je op Save en zal de debug mode aanstaan.
Hoe zet ik de foutmeldingen aan binnen wordpress