Hoe zet ik de foutmeldingen aan in mijn wordpress website?

Om debug mode aan te zetten in uw Wordpress site dient u het volgende te wijzigen in het wp-config.php bestand.

define('WP_DEBUG', false); moet veranderd worden naar  define('WP_DEBUG', true)

Dit doet u via de File manager in het https://control.mijnhostingpartner.nl

Hoe zet ik de foutmeldingen aan binnen wordpress

Zo ziet het bestand er eerst uit.
Hoe zet ik de foutmeldingen aan binnen wordpress

Zo moet het bestand worden. Zodra u dit heeft aangepast klikt u op Save en zal de debug mode aanstaan.
Hoe zet ik de foutmeldingen aan binnen wordpress