Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

1. U logt in op //control.mijnhostingpartner.nl en dan gaat u naar Databases --> MySQL 5.x

inloggenmysql2

2. Hieronder ziet u dan de al aangemaakte database gebruiker, zo niet dient u deze aan te maken onder Create User.
Als de gebruiker al is aangemaakt kunt u het wachtwoord wijzigen door middel van op de Gebruikersnaam te klikken en het wachtwoord te wijzigen hierin.

inloggenmysql4