Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

1. Je logt in op //control.mijnhostingpartner.nl en dan ga je naar Databases --> MySQL 5.x

inloggenmysql2

2. Hieronder zie je dan de al aangemaakte database gebruiker, zo niet dien je deze aan te maken onder Create User.
Als de gebruiker al is aangemaakt kun jehet wachtwoord wijzigen door middel van op de Gebruikersnaam te klikken en het wachtwoord te wijzigen hierin.

inloggenmysql4