E-mailbox vergroten.

1. U logt in op het control panel. (https://control.mijnhostingpartner.nl)

2. In het menu gaat u naar Mail --> klik op Accounts. Hier worden de e-mailadressen weergegeven.

MailwwWijzigen2

3. Klik op het e-mailadres waar u de mailbox grote van wilt wijzigen.

MailwwWijzigen3

4. Pas de Mailbox Size Limit MB aan naar wens. Klik daarna op Save onderaan de pagina.

Mailboxvergroten1

Heeft u vragen over wat is mijn limiet verwijzen wij u graag naar ons Artikel: Artikel Size limit