E-mailbox vergroten.

1. je logt in op het control panel. (https://control.mijnhostingpartner.nl)

2. In het menu ga je naar Mail --> klik op Accounts. Hier worden de e-mailadressen weergegeven.

MailwwWijzigen2

3. Klik op het e-mailadres waar je de mailbox grote van wilt wijzigen.

MailwwWijzigen3

4. Pas de Mailbox Size Limit MB aan naar wens. Klik daarna op Save onderaan de pagina.

Mailboxvergroten1

Heb je vragen over wat is mijn limiet verwijzen wij je graag naar ons Artikel: Artikel Size limit