Zip bestand maken en uploaden

Zip bestand maken en uploaden:

Selecteer de bestanden en klik dan met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden / mappen. En klik op kopiƫren naar Gecomprimeerde (gezipte) map.

ZipUpload6

De bestanden komen dan in 1 map te staan die je zelf een naam kunt geven. Bijvoorbeeld Upload.

ZipUpload7

Dit Zip bestand kun je nu uploaden via het control panel onder het menu File Manager.

ZipUpload3

Als je in de gewenste map bent waar het bestand geupload moet worden klik je op de knop Upload.

ZipUpload4

Je gaat dan via bladeren naar het gewenste (zip) bestand en opent die.

ZipUpload11

Je ziet het bestand staan die is geselecteerd. Klik nu op Upload en het bestand word geupload.

ZipUpload9

Zodra het gezipte bestand is geupload moet je het gezipte bestand selecteren / aanvinken en klikken op de knop Unzip.
Het bestand zal dan worden uitgepakt.

ZipUpload10

Let op: Mocht je een (gezipte) bestand willen uploaden die groter is dan 3mb dan dien je dit te doen via FTP en niet via de File manager.