Zip bestand maken en uploaden

Zip bestand maken en uploaden:

Selecteer de bestanden en klik dan met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden / mappen. En klik op kopiƫren naar Gecomprimeerde (gezipte) map.

ZipUpload6

De bestanden komen dan in 1 map te staan die u zelf een naam kunt geven. Bijvoorbeeld Upload.

ZipUpload7

Dit Zip bestand kunt u nu uploaden via het control panel onder het menu Ā File Manager.

ZipUpload3

Als u in de gewenste map bent waar het bestand geupload moet worden klikt u op de knop Upload.

ZipUpload4

U gaat dan via bladeren naar het gewenste (zip) bestand en opent die.

ZipUpload11

U ziet het bestand staan die is geselecteerd. Klik nu op Upload en het bestand word geupload.

ZipUpload9

Zodra het gezipte bestand is geupload moet u het gezipte bestand selecteren / aanvinken en klikken op de knop Unzip.
Het bestand zal dan worden uitgepakt.

ZipUpload10

Let op: Mocht u een (gezipte) bestand willen uploaden die groter is dan 3mb dan dient u dit te doen via FTP en niet via de File manager.