Wachtwoord van een mail account herstellen.

Wachtwoord van een mail account herstellen:

1. Je logt in op het control panel. (https://control.mijnhostingpartner.nl)

2. In het menu ga je naar Mail --> klikt op Accounts. Hier worden de emailadressen weergegeven.

Wachtwoord email acccount herstellen 1

3  Klik op het emailadres waar je het wachtwoord van wilt wijzigen.

Wachtwoord email acccount herstellen 2

4. Haal de zwarte bolletjes weg en voer 2x hetzelfde wachtwoord in wat je wilt gaan gebruiken.

Let op: Het wachtwoord moet de volgende criteria bevatten:
- Bevat minimaal 10 tekens
- Bevat maximaal 24 tekens
- Minimaal twee hoofdletters
- Mimimaal twee kleine letters
- Minimaal twee cijfers
- Minimaal twee vreemde tekens (!@#$%).
- Is niet direct herleidbaar tot jezelf (leeftijd of kenteken)
- Maximaal 5 keer mag er geprobeerd ingelogd te worden in 1 uur.

Voor meer informatie hierover kunt u ons wachtwoord artikel nalezen: https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/144/Wat-is-een-goed-wachtwoord.html

5. Vink de Change Password checkbox aan en klik onderin op Save.

Wachtwoord email acccount herstellen 4