Bestand geeft niet gevonden melding op mijn site terwijl hij wel bestaat.

Soms kan het zijn dat een bestand een niet gevonden melding op uw website geeft. Dit zijn dan meestal bestanden met een bepaalde extensie zoals bijvoorbeeld .mp4 .mp3 .docx .xlsx

Om deze bestanden te laten werken kunt u een MIME type toevoegen in uw control panel. De juiste MIME type kunt u vinden via google door een zoek opdracht te doen naar bijvoorbeeld: MIME type .mp3

Nadat u de MIME type heeft gevonden gaat u in het control panel naar websites -> klikken op de domeinnaam -> klikken op het tabblad MIME type -> klikken op Add MIME.
Hier voert u als eerste de extensie in en daarachter de MIME type, hierna klikt u onderaan op "update" en de MIME type is toegevoegd aan de website.