Restoren / backuppen van een SQL 2012 Database

We hebben hiervoor een online tool beschikbaar via 2012-1.mylittlebackup.nl:

Hieronder een uitleg over hoe een database wordt gerestored

1. Ga naar 2012-1.mylittlebackup.nl

2. Voer de database naam, gebruiker en wachtwoord in

3. klik links in het menu op restore Database

Restore:

1.  Kies de database naam uit de keuze lijst.

2.  Controleer de informate en Klik op "OK".

3.1 klik op bladeren en zoek de backup file van uw database op de pc op en klik op "OK", Vervolgens word de upload gestart.

3.2 Klik de naam van de backup file aan in het witte vak welke u net heeft geupload en klik op "OK".

MijnPartnerGroep.nl MijnHostingPartner.nl

4.  Controleer de backup set.

MijnPartnerGroep.nl MijnHostingPartner.nl

5.  Klik op 'Restore'. De melding verschijnt dat de huidige database wordt overschreven. klik op 'OK' en de restore van uw database word gestart.

6.  als hier staat "Restore successfully performed" is de restore correct uitgevoerd.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Backup:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

De stappen zijn te volgen op het scherm, hierna is het bestand te dowloaden naar de lokale computer.
Bij manage backup files is het bestand altijd beschikbaar om te downloaden, hier kan dit ook verder beheerd worden.

MijnPartnerGroep.nl MijnHostingPartner.nl

Onderaan ziet u de drie opties die met het bestand zijn uit te voeren.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.