Website publiceren via Iweb

Mijn Hosting Partner - Website publiceren via Iweb

(iWeb wordt niet meer ondersteund door Apple en dus ook niet meer door MijnHostingPartner.nl, we raden u aan om over te stappen op een andere manier.)

Op iWeb van Apple’s iLife pakket kunt u uw websites zeer gemakkelijk publiceren.
Hier ziet u een van de eerste schermen die u zou zien als u iWeb opstart.

Mijn Hosting Partner - Website publiceren via Iweb

Als u uw iWeb site wilt publiceren, kunt u eerst de optie MobileMe* vervangen door FTP.
Dit kun je doen door op de selectie te klikken zoals het volgende afbeelding:

Mijn Hosting Partner - Website publiceren via Iweb

U kunt ook een mapnaam verzinnen voor uw website, maar voor dit voorbeeld gebruiken we gewoon de standaard ‚ÄúSite‚ÄĚ naam.
Vervolgens voert u uw FTP gegevens in die u zelf kan aanmaken in uw control panel van MHP.

Mijn Hosting Partner - Website publiceren via Iweb

Om te kijken of uw gegevens kloppen, kunt u op ‚ÄúTest Connection‚ÄĚ klikken.
Dit zal melden of u de juiste gegevens heeft ingevoerd of niet.

Tot slot hoeft u alleen uw website URL te plaatsen en voil√°, u bent klaar om uw
website via iWeb te publiceren. Veel web plezier gewenst!

Mijn Hosting Partner - Website publiceren via Iweb