Wat zijn mijn DNS-records?

Als klant van MijnHostingPartner.nl kunt u gemakkelijk uw DNS-records vinden door in te loggen in uw controlpanel en gaat u naar DOMAINS
Klik op de betreffende domeinnaam -> klik op ‘Edit DNS zone records’

Hier staan alle DNS-records vermeld en staat onder andere nuttige informatie voor uw account.

Het A-record is het IP-adres waar het domein aangekoppeld is.
Vervolgens worden de nameservers aangeduid (NS type)
Dan volgen de MX records. Deze hebben te maken met de mailserver. Dus waar deze aan gekoppeld is.
Mail en Mail2 is het ipadres waar de MX records naar verwijzen
Pop is de mailontvangst server
Stats is het IP-adres wat gekoppeld is aan de website statistieken

Indien u DNS vragen / problemen heeft maak dan even een ticket aan via het klantenpanel of kijk of er iemand van de online chat aanwezig is. MijnHostingPartner.nl heeft jarenlange ervaring in het omgaan met verschillende DNS-problemen. Als u zich aanmeldt voor een hosting account bij MijnHostingPartner.nl, zult u geen DNS-problemen meer hebben.