Kentico email over SMTP

Wij vereisen altijd SMTP authenticatie bij het verzenden van email. Daarom moet je nog wat extra instellingen meegeven wanneer je met Kentico aan de slag gaat.
Onder instellingen -> Configuration -> settings kan je naar de instellingen gaan voor email. Hierna kan je de informatie op de volgende wijze aanvullen:

smtp instellingen voor Kentico

Hierna kan je mailen vanuit je Kentico site. Onthoud dat het email adres altijd een vanuit je domein moet zijn.