404 -not found toevoegen

Indien je een custom 404 pagina wilt maken voor je website dan kan dit op de onderstaande wijze.
Zoals wij bijvoorbeeld:

404 toevoegen

Om dit in te stellen kan je dit op de volgende wijze toevoegen via het control panel ->  websites. Je kan via FTP of via de filemanager jouw eigen 404 pagina aanmaken. Wanneer je ons voorbeeld letterlijk volgt dan kan de naam 404.php worden gebruikt.

404 toevoegen

Hierna is jouw 404 melding direct live:

404 toevoegen

Wanneer je dit rechtstreeks in het web.config bestand wilt doen, kan dit op de volgende manier:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<configuration>
    <system.webServer>
        <directoryBrowse enabled="false" />
        <defaultDocument>
            <files>
                <clear />
                <add value="index.php" />
                <add value="Default.htm" />
                <add value="Default.asp" />
                <add value="index.htm" />
                <add value="index.html" />
                <add value="iisstart.htm" />
                <add value="default.aspx" />
            </files>
        </defaultDocument>
        <httpErrors errorMode="DetailedLocalOnly" existingResponse="Auto">
            <remove statusCode="404" subStatusCode="-1" />
            <error statusCode="404" subStatusCode="-1" prefixLanguageFilePath="" path="404.php" responseMode="File" />
        </httpErrors>
    </system.webServer>
</configuration>