Failed to connect to MySQL using password YES

In MySQL workbench kan de volgende melding naar boven komen wanneer je voor het eerst connectie probeert te maken naar je database. Deze melding wilt zeggen dat je wachtwoord of gebruikersnaam onjuist is.  Controleer dit door in het control panel onder de gebruiker het wachtwoord opnieuw in te stellen. Kopieer dit vervolgens naar kladblok om er zeker van te zijn dat er geen verborgen tekens aan vast zitten. En probeer in te loggen in mysqlwebadmin.nl met dezelfde gegevens. Nadat je een keer hebt ingelogd binnen PHPmyAdmin dan kan je het weer opnieuw proberen om verbinding te maken.

Let er op dat je verbinding maakt met de database gebruikersnaam en het juiste wachtwoord.  De gebruikersnaam is in te zien onder MySQL ->  Users (zie screenshot 2)

Failed to connect to MySQL at 185.41.126.25:9153 with user

Acces denied for user   using password YES

Mysql workbench foutmelding

Screenshot 2

fout mysql