Stap 3 - Hosting space aanmaken voor klant

Wanneer je een hosting plan en klant hebt aangemaakt kan je nu de omgeving voor de klant inrichten. De hosting space is afhankelijk van jouw verdere instellingen.

Je gaat op na het aanmaken van de klant naar de homepagina van de klant door op de klantnaam te klikken.
Hierna druk je op de optie Create Hosting space.

reseller hosting plan aanmaken

In het volgende scherm kan je de keuze maken uit het hosting plan, aangezien wij maar 1 hosting plan hebben aangemaakt selecteren wij die nu. Je krijgt dan de opties hieronder. De hosting space status is ook te selecteren, dit is echter natuurlijk logisch als dit bij het aanmaken gelijk goed wordt gezet naar de stand actief.

reseller hosting plan aanmaken

In dit selectie scherm moet je opletten dat je het domeinnaam goed invoerdt. Zodra je van ons de bevestiging krijgt dat een nieuw domeinnaam is geregistreerd dan kan je dit domein gelijk toevoegen. Verdere actie is niet noodzakelijk.

- Domein naam dien je nooit met een hoofdletter neer te zetten.
- Create website goed aanvinken wanneer je een website wilt aanmaken voor dit domein.
- Create FTP account en catch all mail account zijn verder optioneel.

Hierna op create space.
De hosting space wordt nu aangemaakt.

reseller hosting plan aanmaken

Als laatst kan je nog even de naam wijzigen van het pakket. Dit kan door op edit details te drukken en dit te wijzigen. Wijzig dit naar het domeinnaam.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je een ticket aanmaken richting de helpdesk of kijken of de online chat beschikbaar is. Onze medewerkers helpen je dan verder.