Email instellen - eMclient

eMclient is een vrij te gebruiken email client die MijnHostingPartner.nl ook ondersteund en een goed alternatief is voor Outlook. Voor persoonlijk gebruik is deze client gratis te gebruiken met een licentie. Voor zakelijk gebruik kun je de eenmalige kosten betalen voor een levenslange licentie.

Download eMclient via de officiele site.

Installeer het programma en open de account configuratie.

mail instellen emclient 1

mail instellen emclient 2

mail instellen emclient 3

Stel het account via IMAP of POP in. IMAP ondersteund meer functies. IMAP is altijd imap.mijnhostingpartner.nl

Indien POP:
pop.uwdomeinnaamhier.nl
110

mail instellen emclient 1

Uitgaande server is in elk geval:
smtp.mijnhostingpartner.nl

mail instellen emclient 5

mail instellen emclient 6

Troubleshooting,

1. Controleer je wachtwoord van het email account door in te loggen op webmail.mijnhostingpartner.nl
  2. Controleer inkomende instellingen
  3. Controleer uitgaande instellingen. Poort 25 kan geblokkeerd zijn op jouw netwerk, stel hiervoor poort 26 in.

imap instellen

smtp instellen