Kan ik subdomeinen aanmaken?

Dit artikel behandeld hoe je een subdomein aan kunt maken in het control panel, dit is te bereiken door onderstaande stappen te volgen.
Je logt in op het control panel via de volgende link.

Vervolgens in het hoofdmenu ga je naar "Domains".
subdomein aanmaken in het control panel 1

Klik je bovenaan op Add Domain

subdomein aanmaken in het control panel 2

Kun je hierna klikken op Sub-domain. Indien je deze optie niet heeft dan kun je een upgrade aanvragen naar een totaalpakket, hierna heb je deze optie wel.

subdomein aanmaken in het control panel 3

Dan kun je het domein invullen wat je verkiest, en indien nodig het domein selecteren waarvan dit een subdomein word.

subdomein aanmaken in het control panel 4

Hierna is het subdomein toegevoegd en kun je bijvoorbeeld naar de filemanager gaan om bij de nieuwe omgeving te komen.
subdomein aanmaken in het control panel 5

Sub domeinen zijn erg handig om bijvoorbeeld een nieuwe site op te maken, je kunt dan naar gelieven testen zonder dat jouw huidige site gevaar loopt.
Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kun je een ticket aanmaken in het klantenpanel of kijken op de site of de online chat beschikbaar is.