Kan ik subdomeinen aanmaken?

Dit artikel behandeld hoe u een subdomein aan kunt maken in het control panel, dit is te bereiken door onderstaande stappen te volgen.
U logt in op het control panel via de volgende link.

Vervolgens in het hoofdmenu gaat u naar "Domains".
subdomein aanmaken in het control panel 1

Klikt u bovenaan op Add Domain

subdomein aanmaken in het control panel 2

Kunt u hierna klikken op Sub-domain. Indien u deze optie niet heeft dan kunt u een upgrade aanvragen naar een totaalpakket, hierna heeft u deze optie wel.

subdomein aanmaken in het control panel 3

Dan kunt u het domein invullen wat u verkiest, en indien nodig het domein selecteren waarvan dit een subdomein word.

subdomein aanmaken in het control panel 4

Hierna is het subdomein toegevoegd en kunt u bijvoorbeeld naar de filemanager gaan om bij de nieuwe omgeving te komen.
subdomein aanmaken in het control panel 5

Sub domeinen zijn erg handig om bijvoorbeeld een nieuwe site op te maken, u kunt dan naar gelieven testen zonder dat uw huidige site gevaar loopt.
Mocht u hier verder nog vragen over hebben dan kunt u een ticket aanmaken in het klantenpanel of kijken op de site of de online chat beschikbaar is.