Welke component gebruiken jullie om onder ASP.NET mail te versturen?

Hiervoor maken we gebruik van het component: JMail.NET

Hier een voorbeeld code:

Dim JMail As New Message
Dim s As String = "emailadres"
Dim Address As Address = Address.Parse(s)
Dim List As AddressList = New AddressList()
List.Add(Address)
'List.Add(New Address("emailadres"))      eventueel voor meer adressen
JMail.To = List
JMail.From = "emailadres"
JMail.Subject = "onderwerp"
JMail.BodyText = "Tekst"
JMail.Charset = Encoding.GetEncoding("iso-8859-1")
Smtp.Send(JMail, "smtp.mijnhostingpartner.nl", 25, "mijnhostingpartner.nl", SmtpAuthentication.Login, "username", "password")
JMail = Nothing

Meer informatie:

http://www.dimac.net/default2.asp?M=Products/MenuDOTNET.asp&P=Products/JMaildotnet/start.htm

Tevens kan er ook gebruik worden gemaakt van het standaard ASP.NET mail component.