Email instellen - IOS 10 iPad/iPhone

Controleer jouw email adres op de volgende link voordat je de volgende stappen uitvoert:
https://webmail.mijnhostingpartner.nl

Je gaat naar de instellingen ->  Mail .

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Selecteer anders

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Voeg mailaccount toe

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Voer jouw gegevens in, dit is jouw email adres en wachtwoord.

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Voer de email instellingen aan, dit is nogmaals jouw naam en email adres.
Overige serverinstellingen zijn altijd:
imap.mijnhostingpartner.nl
smtp.mijnhostingpartner.nl
In combinatie met jouw email adres en wachtwoord.

Let op hierna krijgt je de melding dat hier nog niet ingelogd kan worden, dit klopt je dient de volgende stappen nog uit te voeren!

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Controleer de instellingen en druk op geavanceerd.

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Voer de poort 143 en controleer of SSL aanstaat bij het inkomende verkeer.

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Herhaal de voorgaande stappen voor het uitgaande verkeer.
Uitgaande instellingen dienen op het volgende te staan:

Host:  smtp.mijnhostingpartner.nl
Gebruikersnaam: email adres
Wachtwoord:  wachtwoord van email account
Gebruik SSL:   Ja
Identiteitscontrole:  Wachtwoord
Serverpoort:  25 of 26 afhankelijk van uw ISP

Wanneer je het niet lukt om jouw email account in te stellen dan vragen wij je screenshots te maken van zowel jouw inkomende verkeer als uitgaand. Dan kunnen wij dit voor je nakijken.