Email instellen - IOS 10 iPad/iPhone

Controleer uw email adres op de volgende link voordat u de volgende stappen uitvoert:
https://webmail.mijnhostingpartner.nl

U gaat naar de instellingen ->  Mail .

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Selecteer anders

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Voeg mailaccount toe

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Voer uw gegevens in, dit is uw email adres en wachtwoord.

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Voer de email instellingen aan, dit is nogmaals uw naam en email adres.
Overige serverinstellingen zijn altijd:
imap.mijnhostingpartner.nl
smtp.mijnhostingpartner.nl
In combinatie met uw email adres en wachtwoord.

Let op  hierna krijgt u de melding dat hier nog niet ingelogd kan worden, dit klopt u dient de volgende stappen nog uit te voeren!

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Controleer de instellingen en druk op geavanceerd.

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Voer de poort 143 en controleer of SSL aanstaat bij het inkomende verkeer.

Email account instellen IOS 10 apple mijnhostingpartner.nl

Herhaal de voorgaande stappen voor het uitgaande verkeer.
Uitgaande instellingen dienen op het volgende te staan:

Host:  smtp.mijnhostingpartner.nl
Gebruikersnaam: email adres
Wachtwoord:  wachtwoord van email account
Gebruik SSL:   Ja
Identiteitscontrole:  Wachtwoord
Serverpoort:  25 of 26 afhankelijk van uw ISP

Wanneer u het niet lukt om uw email account in te stellen dan vragen wij u screenshots te maken van zowel uw inkomende verkeer als uitgaand. Dan kunnen wij dit voor u nakijken.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.